Lansirana modna linija za devojčice

DOSTUPNA U GINNA PRODAJNIM OBJEKTIMA

Modna kuća GINNA započela je novu eru i pravo do zvezda lansirali smo novu modnu liniju za devojčice. U svaki model je utkana ljubav prema malim bićima koji ispunjavaju naše živote neopisivom radošću. Vođeni idejom da kolekcija za najmlađe bude prava modna oaza i za najprobirljivije malene klijente, kao u svemu što radimo, pomerili smo standarde i stvorili savršenstvo.

Inspirisani bajkama i putovanjima u daleke predele dečiji modeli koje vam predstavljamo ispunjavaju sve zahteve modernih mladih damica i prate svetske modne trendove. Akcenat je na prirodnim i atraktivnim bojama i najvažnije, kada su najmlađi u pitanju, udobnost i praktičnost što predstavlja savršen sklop.

Haljine za sve prilike

KOLEKCIJA INSPIRISANA BAJKAMA

Svaka devojčica sanja o tome da postane princeza svog univerzuma. Za njih smo kreirali elegantne, romantične i prefinjene haljinice za specijalne prilike i događaje kojih u životu mnogo.

Jednostavnog kroja

KOLEKCIJA IDEALNA ZA SVE PRILIKE

Deo kolekcije koji je idealan za sve prilike, školu, igru i ostale svakodnevne aktivnosti sastoji se od udobnih, prelepih majčica jednostavnog kroja i preslatkih suknjica koje će deca obožavati. Lako se kombinuju sa pantalonicama, helankama ili džinsom.

Ginna Kids Collection
Jesen – Zima 2016-17

GINNA KIDS

KIDS COLLECTION BY GINNA

JESEN – ZIMA 2016-17

Inovativni materijali, iznenađujući detalji, zanimljivi printovi će zadovoljiti ukus najzahtevnije dece i podstaći im maštu dok kombinuju do savršenstva svoje omiljene modele garderobe.

GINNA KIDS